Wat kan je allemaal met je zakelijke foto’s doen?

Wat kan je met je zakelijke foto's doen?

Onlangs werd ik benaderd door Leo van Fotocadeau of ik een van hun producten wilde uittesten? Dat wilde ik wel, zeker omdat ik altijd op zoek ben naar nieuwe mogelijkheden voor mijn klanten om hun bedrijf te promoten.

Binnenkort plaats ik een blog over brede inzetbaarheid van je persoonlijke beeldbank, met voorbeelden van mijn klanten. Want een persoonlijke beeldbank heeft meestal meer waarde voor je bedrijf dan je vooraf kan bedenken. Maar goed, deze keer was ik aan de beurt. Ik heb nog gedacht om het product aan een van mijn klanten te schenken, maar daarmee zou ik anderen te kort doen. Dus heb ik besloten mezelf een cadeautje te gunnen. Iets wat ik mijn klanten ook regelmatig adviseer, maar voor mezelf nog wel eens vergeet.

Toen was het kiezen, wil ik gaan voor een tuinposter die ik neer kan zetten als outdoor publiciteit, of toch een product met een meer mobiele functionaliteit? Ik heb gekozen voor het laatste in de vorm van een ‘schoolplaat poster’. Een mooi canvas, maar dan niet opgespannen.

Het bestelproces was makkelijk en gaf me meteen zicht op hoe het product zou worden. Enige tip die ik zou hebben, is dat de door mij gekozen kleur van de bevestigingslatten in de naturel tint bleef terwijl ik voor zwart had gekozen. Wanneer de latten in het bestelproces van kleur mee zouden veranderen, is het eindresultaat nog beter zichtbaar.

Na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik een bevestiging en werd ik op de hoogte gehouden van de levering. Goed verpakt werd de schoolposter geleverd. Helaas zaten er wat vlekken op het doek en was mijn logo net iets teveel aangesneden, door het formaat van de poster, wat toch een fractie afweek van mijn originele foto.

Ik besloot contact te zoeken met de klantenservice en werd snel en vakkundig geholpen. Ook werd het probleem opgelost door het toesturen van een nieuw product, zelfs inclusief nieuwe latten. Ze hadden ook een nieuwe print kunnen leveren. Kortom, topservice. Het doek van de schoolposter is van canvas en ziet er goed uit.

Ben je zelf op zoek naar een mooi product, kijk dan zeker eens op hun website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top