Vrij werk

Vrij werk

Naast mijn werk voor jou als ondernemer vertel ik ook graag verhalen van andere bijzondere mensen. Verhalen die niet verloren mogen gaan, of gewoon omdat ze fijn zijn om naar te luisteren en kijken. Op deze pagina deel ik graag deze projecten.

Eenzaamheid

Voor het boek ‘Wat kan ik van u leren?’ heb ik een verhaal mogen schrijven. Bij het verhaal over mevrouw Belgraver en bij ….. heb ik tevens de foto’s gemaakt. Een mooi en dankbaar project om de eenzaamheid van onze ouderen terug te dringen.

Eenzaamheid

Voor het boek ‘Wat kan ik van u leren?’ heb ik naast het verhaal van mevrouw Belgraver, foto’s gemaakt bij het verhaal van Kimberley de Haas. Dit verhaal gaat over haar  overleden oma. Oma, de hoofdrolspeelster in het verhaal, moest natuurlijk in beeld. Dit heb ik o.a. verwerkt door te werken met spiegeling. De foto met de fotolijsten, is als grote foto bij het verhaal in het boek geplaatst.

Flamboyant

Ik ben al zolang ik me kan herinneren geinteresseerd in mensen die werkelijk hun eigen leven lijken te leiden. Los van opgelegde regels en keurlijven. Natuurlijk is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Maar het intrigeert me, hoe iemand zo lekker dicht bij zichzelf staat, eigenlijk de enige juiste optie in het leven natuurlijk. Dit maakt waarom ik doe wat ik doe, vertellen van waargebeurde levensverhalen.

Hiernaast enkele foto’s die ik maakte van Gert, een 80-plusser  die volop in het leven staat als kunstenaar en eigenaar van een eigen bierbrouwerij. 

Villa Pardoes

Voor Villa Pardoes fotografeer ik regelmatig gezinnen die verblijven in een van de schitterende huizen. Voor meer informatie kijk op www.villapardoes.nl