Tekst & Beeld

Verhalen met een gouden randje

in woord en beeld

Ieder mens beschikt over bijzondere verhalen, zo ook iedere ondernemer. Weet jij de parels te vinden binnen jouw bedrijf? En wil je deze op een authentieke manier delen met je klanten? Zodat de druk van verkopen naar de achtergrond verdwijnt en er een fijnere en logischer manier voor je aanbod ontstaat? Kan je daar wel wat hulp bij gebruiken, dan ben ik graag jouw creatieve sparringpartner die op strategisch niveau meedenkt, en jouw impactvolle ondernemersverhalen vertaalt naar lekker lezende teksten en pakkende professionele fotografie. Ik focus me vooral op human interest artikelen, voor magazines, websites en nieuwsbrieven. Met verhalen die raken en passen bij jou en je bedrijf. Heb je een ander idee, laat het me zeker weten!

Wat levert het op?
  • Tijdwinst, doordat fotografie en tekst in een hand zijn, je hoeft je verhaal slechts een keer te vertellen
  • Hierdoor is er minder kans op ruis, en versterken tekst en beeld elkaar 
  • Ik ben een snelle denker en doorzie snel jouw blinde vlekken en de verhalen die verteld mogen gaan worden
  • samen met jou zorg ik ervoor dat jouw verhalen het beste podium én spotlight krijgen, passend bij wie jij bent
  • door mijn ruime ervaring als marketeer, fotograaf, copywriter en (online)ondernemer begrijp ik als geen ander waar je mee te maken hebt.
  • door je verhalen helder te hebben, zorg je voor rust in je communicatie en wordt je uitstraling alleen maar krachtiger
  • We bundelen onze krachten, jij de kennis binnen jouw vakgebied, ik die vanuit die van mij, kortom: storytelling ten top!

een goed verhaal raakt, wanneer je recht uit je hart vertelt.

Enkele publicaties

Boekpublicatie

In het boek ‘Wat kan ik van u leren?’ is een interview van mijn hand geplaatst. Ook heb ik foto’s mogen verzorgen.

Magazines

  • Ik werkte mee aan Carolien Magazine, zo schoot ik de cover van Carolien Magazine nr. 2 en verzorgde ik de fotografie bij enkele artikelen /magazine-fotografie/
  • Voor Ronald MC Donald Huis Rotterdam schrijf ik human interest artikelen en verzorg ik de fotografie. Je leest het o.a. hier: link volgt nog….
  •  

Ondernemer in beeld verhaal

Voor een trainingsbureau interviewde ik enkele ondernemers. De voornaamste reden was om de toegevoegde waarde van de trainingen te delen, waarbij er aandacht was voor de levenslessen van de trainee. Om een idee te krijgen van een ‘ondernemer in beeld’ verhaal kijk je op mijn blog, /ondernemer-in-beeld-verhaal/