Privacy Verklaring

Privacy Verklaring

Ik vind het super je bij Fotografie met een verhaal te mogen ontvangen. Ik zou graag met je willen samenwerken en om dit zo transparant mogelijk te doen, leg ik graag uit hoe ik met je persoonsgegevens omga.

Persoonsgegevens bij inschrijving

Als je contact met me opneemt voor een opdracht, dan ontvang ik automatisch al enkele persoonsgegevens van je. Mogelijk vraag ik je nog wat aanvullende gegevens, om onze overeenkomst goed te regelen. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik nodig heb en waarom:

  • Voor-en achternaam: ik weet graag met wie ik zaken doe, ik hou van persoonlijk contact.
  • Bedrijfsnaam: ik werk veelal met ondernemers en dan is het voor je factuur handig, dat ik de juiste naamstelling gebruik.
  • E-mailadres: vaak verloopt het eerste contact via e-mail en stuur ik de offerte, bevestiging van onze afspraken en factuur via de mail.
  • (Post)adres: dit gebruik ik voor de factuur.
  • (Mobiel) telefoonnummer: in de regel stemmen we vaak last-minute zaken nog af via de app. Ook handig mocht er een file staan en een van ons verwacht net wat later op de fotoshoot locatie te zijn.
  • Bankrekeningnummer: voor het verwerken van de factuur ontvang ik automatisch je bankgegevens in mijn administratie. Ook hier hou ik de wettelijke bewaartermijn aan.
  • Skype adres: het voorbereidend gesprek voor de fotoshoot kan naast telefonisch ook via Skype plaats vinden, wel zo gezellig dat we elkaar kunnen zien. Geeft mij ook weer een beter beeld over wie jij bent. Altijd handig om de foto’s in je persoonlijke beeldbank nog meer jou te maken.
  • Reviews/aanbevelingen: ik vind het fijn als je me wilt helpen met een review hoe je het werken met mij ervaren hebt. Door je ervaringen te delen, geef je anderen een nóg beter beeld van wat ik kan betekenen. Deze reviews plaats ik graag op mijn website. Een op mijn zakelijke FaceBook pagina, deze kan je zelf plaatsen en verwijderen.
  • Gebruik beeldmateriaal: om andere ondernemers  te laten zien, wat mijn stijl is en hoe foto’s voor ze kunnen werken. Maak ik graag gebruik van enkele van je foto’s. Zo zal ik je vragen om de sneak peek foto te mogen delen, waarbij ik jou en je onderneming natuurlijk tag. Ook plaats ik regelmatig een nieuwe blog van een persoonlijke beeldbank van een van mijn klanten. Hiervoor vraag ik je toestemming en ook hier geldt, dat ik jouw website zal delen, om zo ook weer nieuwe klanten naar jou te verwijzen. Zo helpen we elkaar met zichtbaarheid. Ik zal je foto’s pas gebruiken nadat jij ze hebt ingezet voor je website of social media. Met uitzondering van de sneak peek foto
Derden

Je persoonsgegevens worden alleen met derden gedeeld bij activiteiten die strikt noodzakelijk zijn bij de uitvoering van mijn bedrijfsactiviteiten. Zoals bijvoorbeeld met mijn boekhouder en de belastingdienst. Ik maak hierover goede afspraken die de vertrouwelijkheid van je gegevens garanderen.

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan www.fotografiemeteenverhaal.nl wordt opgeslagen op je computer, telefoon of tablet. De cookies op mijn website zijn voor de technische werking en jouw gebruiksgemak, zodat de website goed werkt. Ook worden je voorkeursinstellingen bewaard. En krijg ik een inzicht van al mijn website bezoekers om mijn website te optimaliseren.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen, dat deze geen cookies meer opslaat. Ook kan je alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Bewaartermijn

Ik hou me aan de wettelijke verplichtingen en het doel waarvoor ik je gegevens heb gekregen als het gaat om de bewaartermijn van je persoonlijke gegevens.

Wanneer je je persoonsgegevens wilt inzien, veranderen of verwijderen kan je me mailen op info@fotografiemeteenverhaal.nl met je verzoek. Om er zeker van te zijn dat jij het verzoek tot inzage hebt gedaan, vraag ik je een kopie van jouw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Zet een kruis door je pasfoto en streep je paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) door, dit ter bescherming van jouw privacy. Ik reageer zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op jouw verzoek.

Mocht je om wat voor reden toch niet tevreden zijn, dan hoor ik dit graag! Daarnaast wil ik je wijzen op de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens

Beveiliging persoonsgegevens

Als mijn klant ben jij belangrijk voor mij en neem ik je privacy serieus en neem ik de maatregelen die nodig zijn om je gegevens te bewaken.

Heb je het idee dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of heb je aanwijzingen van misbruik, neem dan contact met me op: info@fotografiemeteenverhaal.nl

Wijzigingen, vragen en feedback

Ik controleer regelmatig of ik nog steeds aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met me opnemen.

Mirjam van Helvoort, Fotografie met een verhaal, info@fotografiemeteenverhaal.nl

mei 2018

Scroll naar top