Persoonlijke beeldbank Patries Post

Persoonlijke beeldbank Patries Post

Looking fabulous at... 50!

Binnenkort staat er weer een fotoshoot van Patries gepland, dus hoog tijd om haar eerste foto’s te delen. Deze eerste shoot stond in het teken van haar vijftigste verjaardag. En zoals je op de foto’s ziet is Patries een aantrekkelijke vrouw in de bloei van haar leven. Vol levensenergie en een geweldige dosis doorzettingsvermogen. Onlangs heeft ze met deze foto’s een succesvolle challenge gedraaid over Intermittent Fasting. Als je daar meer over wilt weten, dan zou ik je zeker aanraden, op de website van Patries te kijken.

Beeldstrategie sessie

Zoals met al mijn klanten heb ik altijd eerst een voorbereidend Beeldstrategie gesprek over je wensen. Over wie je bent en waarom je doet wat je doet. Maar bovenal wat jou uniek maakt en wat jouw ondernemersverhaal is. 

Want pas wanneer je werkelijk laat zien wie je bent, leren mensen je kennen en zullen ze op jouw boodschap aanhaken, juist om wie jij bent. En daar zit dus jouw kracht als ondernemer. Dat is wat ik in mijn berichten bedoel met ‘in je kracht staan’.  Dat je je krachtige zelf durft te laten zien. Niet meer, maar zeker ook niet minder. 

En met de kracht van Patries zit het wel goed! Dat was ook een van de wensen die voor haar bovenaan stond; deze kracht moest van de foto’s afspringen. Om zo haar klanten te inspireren. Juist door ook haar valkuilen te laten zien. De foto bij de koelkast spreekt daarbij boekdelen.

Een goede voorbereiding werkt!

Zelf ben ik eigenlijk iemand die liever niet teveel vastlegt en werkt met wat zich voordoet. Maar voor de persoonlijke beeldbank fotoshoots werk ik graag met een goed doordacht plan. Om zo de beste resultaten voor mijn klanten te behalen. Met foto’s waarmee ze de social media berichten kan publiceren die ze graag wil schrijven. Sterker nog, soms ontstaan door de foto’s ook weer nieuwe verhalen. 

En juist doordat de basis duidelijk is, blijft er meer dan genoeg ruimte voor mij over om te improviseren en te kijken naar welke plek het beste is, of om te kijken wat het beste bij mijn model past, om zo de gewenste foto te maken. 

Bedrijfsfoto's precies zoals je bent

Wat ik zo gaaf vind aan de foto’s van Patries, is dat ze net zo van het scherm ‘knallen’ als de energie die ze zelf heeft. Foto’s die laten zien wie ze is. En waarmee ze haar challenge voor haar intermittent fasting traject sterk neer kon zetten. Niet meer nadenken en twijfelen of bepaalde foto’s wel of niet passen. Simpelweg omdat we ze voor dit doel gemaakt hebben. 

Ben jij ook toe aan nieuwe foto’s of heb je binnenkort een online challenge, waar je ook je krachtige zelf wilt laten schitteren. Kijk dan hier eens rond, of neem contact met me op. Ik ondersteun je graag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top