Hi, ik ben Mirjam!

Ik hou van rauwe, pure verhalen die raken. Verhalen die over het echte leven gaan, met zijn ups en downs. Echte verbinding ontstaat wanneer schilden wegvallen. Iets wat ik zelf heb moeten leren, maar wat levert het mooie dingen op. Ook in mijn werk gaat het om de diepere laag te bereiken, het achterhalen wie jij als persoon werkelijk bent. Zodat je mensen aan je bindt die bij jou passen.

Hoe het allemaal begon...

Vroeger als kind, keek ik al graag naar waargebeurde films. Ik denk dat daar mijn liefde voor storytelling ontstaan is. Net als dat ik iedere week naar de lokale bieb ging voor een nieuwe lading boeken. Om me helemaal onder te dompelen in het verhaal en de personages. Zelf schreef ik hele schriften vol met mijn eigen verhalen, die ik met liefde voorlas aan mijn poppen en knuffels. 

Uren speelde ik de meest fantasierijke rollenspellen en tekende ik erop los. Later zijn mijn foto’s mijn tekeningen geworden en ben ik zo verhalen gaan vertellen.

Beeldmarketing

Mijn carrière  ben ik begonnen bij grote uitgeverijen, waar ik een sterke basis heb gelegd op contentstrategie en hoe jezelf en je merk te positioneren. Als fotograaf gebruik ik deze kennis dagelijks. Wie ben je, is dit zichtbaar in je beeld, waarom doe je wat je doet, hoe doe je dat en niet geheel onbelangrijk, voor wie doe je dat? Of dit nu voor een profielshoot is, of je hele (visuele) contentstrategie, ik ondersteun je graag!

Wanneer je voor mijn lens staat zie ik jou. Ik kijk naar je houding, klopt deze met de persoon die ik in de voorbereiding heb gesproken? Ik creëer een sfeer waarbij je je op je gemak voelt, omdat dit ervoor zorgt dat je lekker ontspannen op de foto staat. Zelfs degenen die een hekel zeggen te hebben om op de foto te gaan, zeggen achteraf altijd dat het zo leuk was! Hoe gaaf is dat?

Zichtbaarheid

Niets menselijks is mij vreemd. Ik herken het spannende gevoel om jezelf als ondernemer zichtbaar te maken. Echter door het aan te gaan en dichtbij mezelf te blijven, heb ik letterlijk ervaren hoe fijn het is om je echte zelf te laten zien. Dat je daardoor juist die klanten aantrekt die bij jou passen. Mocht je dit lastig vinden, dan help ik je daar graag doorheen. Want neem van mij aan, dat als je eenmaal weet waar je kracht zit je zoveel makkelijker content schrijft en je met positieve zin je expertise deelt.

Het beste advies dat ik ooit kreeg? Ga in het licht staan en pak je podium. Het is juist arrogant om dit niet te doen. Er zijn altijd mensen die op jouw expertise zitten te wachten. Omdat ze niet beschikken over de kwaliteiten die jij heel normaal vindt.