Krachtig in beeld

Laat JEZELF zien

Niets zo belangrijk dan met je foto te laten zien wie je bent…. Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om een hele toffe foto te hebben, maar daarin jezelf niet helemaal te herkennen. En erger nog dat mensen jou niet herkennen wanneer ze je zien.

Dit maakt dat dit voor mij bovenaan staat als fotograaf, wie ben je en wat laat je tijdens de shoot zien? Want als ik merk dat het op mij niet echt overkomt, zal ik dit tegen je zeggen? 

Waarom?

  • Niet om je onzeker te maken.
  • Niet omdat je het niet goed doet.
  • Wel, om je authentiek in beeld te krijgen.
  • Zodat mensen je herkennen.
  • Je mensen aan je bindt, om wie JIJ bent.

Natuurlijk hebben wij elkaar dan al leren kennen in een voorgesprek en hebben we gekeken naar je branding en wie jij bent en wat je wilt uitstralen. Simpelweg, omdat dat voor mij de enige manier is, voor het vertellen van jouw krachtige verhaal. 

 
Ben je mooie zelf, altijd!

En ik?

Bij dit blog een hele mooie foto van mezelf, waar ik super gaaf op sta. En die mezelf strakker in beeld brengt, dan wanneer ik ’s ochtends uit mijn bed spring. Maar waarbij ik steevast van nieuwe mensen te horen kreeg, ‘Huh, ik had je niet herkend….. in het echt lach je veel meer en ben je niet zo streng….’  Natuurlijk beter dan andersom, maar het voelt zo verkeerd om niet het juiste imago/beeld van jezelf neer te zetten. Ik voelde dit tijdens de shoot al, maar de fotograaf vond het beter bij mij als fotograaf passen, als ik wat stoerder/strakker zou kijken. 

Ik realiseer me dus misschien wel meer dan wie ook, dat het voor jou belangrijk is dat ik jou echt zie. En dat ik dus aangeef, als ik niet de persoon zie, die je werkelijk bent. Omdat ik samen met jou ga voor authentieke foto’s, die jou weerspiegelen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *