Evenementen

Zet je bedrijf in de spotlight

Ben je van plan een lezing, evenement, trainingsweekend of retreat te organiseren? En wil je dit mooi en stijlvol in beeld brengen?

Om zo de deelnemers te bedanken voor hun deelname of nieuwe klanten te interesseren voor je werk? Neem dan contact met me op, zodat ik met je kan brainstormen over je wensen en doelstellingen. Ik denk graag met je mee!

Hieronder enkele voorbeelden van evenementen die ik in beeld heb gebracht.

Heineken assistant's day

Tijdens een inspiratiedag voor de assistants van Heineken heb ik foto’s gemaakt voor een empowerment coach en speaker. Doelstelling van de shoot: ondersteunend beeldmateriaal bij het dienstenaanbod van de speaker, als ondersteuning in een blog en voor intern gebruik bij Heineken.

Healthy weekend

Tijdens deze shoot was het belangrijk de sfeer te vangen tijdens een van de twee dagen. Op deze dag waren er zowel daggasten als deelnemers die het hele weekend geboekt hadden. Op het programma stonden diverse activiteiten, zoals kookworkshop, workshop etherische oliën, maar ook sportieve activiteiten. Onderstaand een korte impressie van de dag.

Coaching weekend

Tijdens dit intensieve coaching weekend was de opdracht de sfeer in beeld te brengen. Er was al een locatie geboekt. Mijn opdrachtgever wilde mooie lichte foto’s, wat niet haalbaar was op genoemde locatie, zonder het gebruik van flitslicht. Iets wat ik voor dit weekend heb afgeraden. Je wilt als deelnemer niet geconfronteerd worden met een fotograaf, laat staan afgeleid worden door flitslicht. Gelukkig was daar de kans van locatie te wisselen, waar veel meer daglicht binnen viel. Fijn om zo samen te werken naar het uiteindelijke resultaat passend bij de wensen van mijn opdrachtgever.

Scroll naar top