De voordelen van je eigen persoonlijke beeldbank

De voordelen van je eigen persoonlijke beeldbank

Regelmatig hoor ik van (online) ondernemers dat het lastig is een goede foto te vinden bij de berichten die ze plaatsen op social media. Elke keer een selfie gaat vervelen en past niet bij de uitstraling van hun bedrijf. Maar het zoeken naar gratis stockfoto’s kost teveel tijd, of het zijn foto’s die je ook bij andere ondernemers op hun tijdlijn voorbij ziet komen. En daar schuurt het, stockfoto’s laten weinig zien van jouw persoonlijkheid. En waarom je doet, wat je doet.

Laat jezelf zien!

Want daar zit jouw goud als ondernemer. Jouw kennis en kunde in combinatie met jouw persoonlijkheid. Want zeg nou zelf, als je de keuze hebt tussen twee ondernemers die een klus voor je kunnen doen. Wie kies je dan? De ondernemer die zichzelf en zijn bedrijf werkelijk laat zien? Of degene met mooie, maar onpersoonlijke foto’s? Precies!

Mensen doen zaken met mensen

We willen graag weten wie we voor ons hebben. Of we dezelfde taal spreken. Dat geldt ook voor je klanten. Ze willen verbinding met je voelen. En dat begint met het delen van informatie over jezelf, in woord en beeld.

Door professionele foto’s van jezelf te gebruiken op je website en in je social media berichten,  laat je zien dat je kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan. Dat je jezelf en je bedrijf serieus neemt en daarmee je klanten.  Waardoor je jezelf nog meer onderscheidt van andere ondernemers.

Je herkenbaarheid zal vergroten en de band met je klanten versterken. Juist omdat je jouw stijl en werkwijze perfect in beeld brengt.

Ik ben niet zo goed in poseren..

En dat is nou juist het fijne! Doordat ik naar jou kom, ben je in je eigen vertrouwde omgeving. Waardoor het poseren natuurlijker voelt. En lijkt het allemaal te geposeerd, dan zal ik dit zeker benoemen. Zodat we kunnen toewerken naar natuurlijke, krachtige beelden, die passen bij wie jij bent.

Sowieso vind ik het belangrijk dat je je op je gemak voelt. Het gaat om jou en wie jij bent. Een fijne sfeer is daarbij alles bepalend. Ik ga dan ook niet voor de vlugge shoot, maar laat je op jouw tempo in de beelden stappen. Zodat je precies het gevoel kan oproepen wat je met die bewuste foto wilt uitstralen.

Ruime keuze aan foto's

Mijn doel is jou voorzien van een mooie serie foto’s, die de diverse kanten van jou en je bedrijf laten zien. Want hoe zichtbaarder en herkenbaarder je op de foto staat, hoe meer klanten zich met je kunnen identificeren.  Dat je daarbij meer aandacht krijgt dan met (gratis) stockfoto’s, mag duidelijk zijn. We kijken graag naar persoonlijke beelden, waarbij het makkelijker is om te ervaren of we een klik met iemand hebben. Als dat zo is, zal je klant eerder bereid zijn zaken met je te willen doen. Het zgn. Know, Like & Trust principe

Jouw foto's vertellen nu als vanzelf jouw verhaal

Grote voordeel van al deze beelden is dat je veel makkelijker een bericht schrijft voor social media. Juist omdat we vooraf goed hebben doorgesproken welke verhalen je wilt gaan vertellen, kloppen de foto’s in jouw persoonlijke beeldbank. Ze zijn voor jou gemaakt, gebaseerd op jouw ervaringen en wensen. We doen dit samen. Jij vanuit jouw expertise, ik vanuit die van mij. Klanten waarderen die externe blik, want we hebben vaak allemaal onze blinde vlekken als het om onszelf of ons bedrijf gaat. Wil je toch graag het andere beeld, geen probleem, jij bepaalt!

Denk je nu doe mij zo'n shoot

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *