100 jarig bestaan VVJS

100 jarig bestaan VVJS

Ik kom ze niet elke dag tegen, bedrijven die me vragen om hun 100 jarig jubileum vast te leggen. Want laten we wel wezen, hoeveel bedrijven ken jij die 100 jaar bestaan? Echt iets om trots op te zijn en een hele mooie prestatie!

Maandag 17 juni was ik uitgenodigd om de algemene ledenvergadering in sfeerbeelden vast te leggen voor de VVJS. Een belangenorganisatie voor vakspecialisten in de jacht- en schietsport. Ik maakte die dag kennis met een voor mij nieuwe bedrijfstak, die me heeft verrast aan diversiteit, qua aanbod, doelgroep én verschijningsvorm.

Om mee te beginnen was er gekozen voor een bijzondere locatie op het fraaie landgoed van VRIJ Culemborg. Een locatie waar ik als zakelijk fotograaf zeker enthousiast van word, want verzorgd tot in de kleinste details. Ook voor mij als fotograaf werd goed gezorgd die dag, Gastvrouwschap tot in de finesses dus.

Gevarieerd programma

Net als de locatie was er door organisator Rob Boom ook goed over het programma  nagedacht, met fijne gastsprekers. Zo opende Chris van Dam, tweede kamerlid namens het CDA (en oud-officier van Justitie) de dag met een kijkje in de keuken van de tweede kamer. Belangrijkste les voor de aanwezigen, probeer positief op te vallen, tussen de vele verzoeken die er bij politici op hun bord komen. En dat is een mooie brug naar de ondernemerswereld, zorg dat mensen in positieve zin aan je denken en onderscheid je van de anderen. Om zo een band op te bouwen en je boodschap de aandacht te geven die het verdient. Durf aandacht te vragen op een manier die blijft hangen bij de toehoorder.

Na de lunch, die vanwege het mooie weer gedeeltelijk buiten plaats vond tussen de veldbloemen was het woord aan Jan Leenhouts van de politieacademie. Hij vertelde over de samenwerking tussen de politieacademie en VVJS en tot wat voor mooie, positieve resultaten dit heeft geleid. Een van de leden, Marc Jonk benadrukte dit als VVJS-docent en examinator in een aanvullende presentatie.

Daarna was het tijd voor het officiële deel van de ALV, waarbij ik ook aanwezig was. Mooi om als buitenstaander hiervoor het vertrouwen te krijgen. Aan het eind van de dag werd er geproost op een mooi samenzijn. Ik heb veel mooie verbindingen gezien en heb tijdens de nabewerking genoten van deze mooie dag.

Het duurt wat te lang om bij het volgende jubileum aanwezig te zijn, dus deel ik voor nu graag enkele van de foto’s van de ledenvergadering van de Verenigde Vakspecialisten Jacht- en Schietsport van 17 juni.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *